Wim Venema - Stop het overmatigzweten bij Dry Nederland
113
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-113,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Wim Venema

Wim Venema

 

 

Na het afronden van mijn basisarts opleiding en de opleiding tot huisarts ben ik gespecialiseerd tot dermatoloog in het UMC Groningen.

 

Vanaf 2006 ben ik als dermatoloog werkzaam in het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. Als dermatoloog heb ik mij al snel gespecialiseerd in de behandeling van zweten in het bijzonder okselzweten. Ik behandelde het overmatige okselzweten met botox en een chirurgische behandeling waarbij de zweetklieren werden weggeschraapt (curretage en suctie). In 2011 hoorde ik van de miraDry en heb toen de mogelijkheid zich aandiende in 2013 als eerste in Europa dit apparaat gekocht. Omdat ik het probleem van zweten goed heb leren kennen ben ik sinds 2015 medisch adviseur van de Nederlandse patiënten vereniging www.overmatigzweten.nl en heb samen met de collegae dermatologen het hyperhidrose expertisecentrum in het Meander ziekenhuis  in Amersoort opgericht.

 

Voor wat betreft de miraDry heb ik bijgedragen aan de introductie in het Midden-Oosten en in delen van Europa en houd ik tegenwoordig regelmatig lezingen op internationale congressen en gebruikers bijeenkomsten.

 

DRY-nederland

 

In het bedrijf DRY-nederland hebben wij ons gespecialiseerd in de behandeling met de miraDry. Wij hebben de behandeling steeds gecombineerd met onderzoek om deze op een hoger niveau qua veiligheid en effectiviteit te brengen.

 

Door ons onderzoek hebben wij actief bijgedragen aan de ontwikkeling en verbetering van de miraDry techniek. Dit heeft in samenwerking met het Amerikaanse moederbedrijf de basis gelegd voor het huidige geoptimaliseerde behandelprotocol de “miraDry Fresh”.

 

Vanaf mei 2019 wordt de behandeling met de miraDry ook aangeboden in de klinieken van Cosmetique Totale:  https://cosmetique-totale.nl/okselzweet/ hierdoor kunnen wij de behandeling nu nog dichter naar u toebrengen!

De wetenschap van miraDry

 

Wat er tijdens de behandeling gebeurt, is eigenlijk vrij eenvoudig. Het miraDry-systeem maakt gebruik van thermische energie die de zweet- en geurklieren in uw onderarm target en verwijdert. Zodra die klieren zijn geëlimineerd, groeien ze niet terug. Vaarwel, zweetvlekken!