Alles over okselzweten en de miraDry behandeling - Dry Nederland
633
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-633,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Okselzweten

OKSELZWETEN / AXILLAIER HYPERHIDROSE

 

 

Okselzweten ook wel axillaire hyperhidrose behandeld met de miraDry.

De miraDry behandeling is er voor 1 op de 100 Nederlanders waar okselzweten het dagelijks leven bepaalt. Maar ook voor die mensen die het okselzweten vooral hinderlijk vinden en zoeken naar een effectieve oplossing.

Sinds februari 2014 biedt DRY-nederland de unieke behandeling met de miraDry aan. De behandeling met de miraDry wordt in de US sinds 2011 met veel succes ingezet tegen overmatig transpirerende oksels. Daardoor is er al veel ervaring opgedaan met deze unieke behandeling. Inmddels zijn er wereldwijd zeker 50.000 mensen met veel succes behandeld. De miraDry is FDA en CE goedgekeurd voor veiligheid en effectiviteit. De goede resultaten worden ondersteund door wetenschappelijk onderzoek. De miraDry verhit nauwkeurig die laag van de huid waar de zweetklieren zich bevinden, zodat deze worden vernietigd. Geen ingewikkelde operaties waardoor het risico op complicaties verwaarloosbaar klein is. Er is een minimale hersteltijd. Geen toename van transpiratie op andere lichaamsdelen. En het meest belangrijk; het effect is direct en blijvend!

De behandeling met de miraDry bij DRY-nederland persoonlijk uitgevoerd door leidend expert dermatoloog Wim Venema, De behandelingen worden uitgevoerd in het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen en in samenwerking met de dermatologen van het Meander Medisch Centrum in Amersfoort. Bij onze behandeling staan veiligheid en effect voorop. De behandeling wordt uitgevoerd in een prettige ongedwongen sfeer. Dit heeft geleid tot vele tevreden klanten.

Wilt u meer informatie of een behandelafspraak  bel dan Tel: 06-83170987 of laat uw nummer achter dan bellen wij u terug.