miraDry de permanente oplossing tegen okselzweten bij miraDry expert dermatoloog Wim Venema in Amersfoort en Assen.

DARE TO REVEAL YOURSELF

DIRECT CONTACT

Submitting Form...

The server encountered an error.

Bericht verzonden

Hoe werkt de miraDry?

Hoe werkt de miraDry?

De miraDry werkt als een soort selectieve magnetron, waarbij door heel nauwkeurige electromagnetische straling die laag in de huid waar de zweetklieren zich bevinden, wordt verwarmd. De bovenliggende huid wordt beschermd door een sterke koeling, terwijl het onderliggend vet als isolatie werkt. Door de nauwkeurige en selectieve warmte worden de zweetklieren vernietigd met droge oksels als gevolg. Er is een direct effect en omdat zweetklieren niet teruggroeien, is dit effect blijvend. Vanuit recent onderzoek blijkt een gemiddelde afname van 80 tot 90%, welke na twee jaar nog onveranderd aanwezig was. Resultaten kunnen uiteraard van persoon tot persoon verschillen. Het vernietigen van de zweetklieren onder de oksels heeft geen effect op het koelvermogen van het lichaam, omdat de oksel hier maar 1% aan bijdragen. Omdat er een lokale behandeling plaatsvindt, treedt compensatiezweten niet op.

 

Hoe gaat de behandeling?

De huid wordt schoongemaakt met alcohol;

Er wordt een soort plaktatoeage met een patroon op maat (afhankelijk van vorm en grootte van de oksel) aangebracht;

De huid van de beide oksels wordt volgens het patroon verdoofd;

Nauwkeurig wordt de okselhuid volgens het patroon behandeld met het handstuk van de miraDry om alle zweetklieren in de oksel te raken.

De behandeling is niet belastend, alhoewel u soms wel enige warmte kunt voelen.

 

Na de behandeling

De huid wordt goed gekoeld om de altijd optredende zwelling zoveel mogelijk te beperken.

Vooral de dag na de behandeling is er zwelling van de oksels: "het voelt alsof er tennisballen onder de oksels zitten".

De oksel kan geïrriteerd aanvoelen, maar echt pijnlijk is het niet.

Bovengenoemde klachten nemen snel af; meestal binnen enkele weken. Werkzaamheden hoeven in de regel niet te worden onderbroken. Zwaardere inspanning, zoals sporten, kan al weer na een paar dagen. Zoals u kunt lezen is de behandeling weinig belastend veilig en direct blijvend effectief. Als u kiest voor de behandeling krijgt u uiteraard aanvullende uitgebreide instructies van ons.

 

De miraDry

 

De miraDry is een effectieve, blijvende niet invasieve en dus veilige behandeling voor okselzweten. Hiermee wordt een grote reductie van axillaire hyperhidrose verkregen. De veiligheid en effectiviteit zijn zo groot dat in de Verenigde Staten een FDA keurmerk is afgegeven. Nu wordt deze revolutionaire behandeling door DRY aangeboden!

 

LEES MEER

Axillair hyperhidrose

 

Overmatig okselzweten wordt ook wel axillaire hyperhidrose genoemd. Natte en sterk geurende oksels worden vaak gezien als teken van onverzorgdheid of uiting van angst. De oorzaak is echter meestal een te actief reagerende nervus sympathicus de zenuw die de zweetklieren in de oksel aanstuurt. Vaak wordt het probleem gemaskeerd en uit gene kan isolement ontstaan. Dit leidt tot gemiste kansen!

 

LEES MEER

Quisque a felis velgst nisl scelerisque ornare